Kaffe fra Peru – Finca Flor de Montańa
120,00 kr. – 410,00 kr.
Finca Flor de Montańa er en meget velbalanceret kaffe med smag af bagt pærer og en tydelig note af krydret, mørk sukker. Den er sød med en tydelig syre, som giver den en meget velbalanceret mundfylde.
Det er en vasket kaffe med en utroligt dejlig rund og blød mundfylde.
Kaffen er i hele bønner.
Mere info om kaffen herunder.
Kaffen
NYHED FRA PERU
Gården Flor de la Montańa ligger i det peruvianske højland i regionen Cajamarca. Det er er tropisk klima, halvtørt og i den kølige ende af tempearatur skalaen samtidig med at jorden er meget frugtbar.
Gården ejes af David Guevara Cotrina, der er en af foregangsmændene i området mht. økologisk og en mere bæredygtig kaffeproduktion.
På sine 2,5 hektar dyrker han primært Caturra og Tipica. Kaffen er dyrket under skyggetræer, som både bidrager med at holde på fugten jorden, men også bidrager til en mere forskelligartet diversitet og biologi på markerne. Marken ligger i 1850 moh.
Det er en vasket kaffe, som er fermenteret i 36 timer, renset og sorteret og slutteligt tørret på tørreborde med net, således at kaffen bliver tørret ensartet.
Kaffen smager af bagt pærer og har en tydelig note af krydret, mørk sukker. Den er sød med en tydelig syre, som giver den en meget velbalanceret mundfylde.
Hvis du er i tvivl om hvilken kaffe, du skal vælge, så tjek vores andre kaffer ud.
Tjek bloggen for brygguides og inspiration
Vi er i fuld gang med at skrive nye brygguides, optage nye videoer og programmere de sidste linier til Dynamo Kaffes nye blog.
Du kan allerede nu få et sneak peak her.