Kaffe fra El Salvador – Finca El Roble
105,00 kr. – 375,00 kr.
Kaffen fra Finca El Roble har milde smagsnoter af tørret tropisk frugt og mælke chokolade. Sødmen er fint balanceret af et strejf af let bitterhed.
Kaffen er i hele bønner.
Mere info om kaffen herunder.
Kaffen
Rund, blød og sød.
Vores kaffe fra Finca El Roble i El Salvador er en vasket kaffe fra en af El Salvadors mest berømte kaffedistrikter – Chalate. Det er en særligt udvalgt sortering og plukning fra en Roberto Deraz’s marker, hvor kun de mest modne bær af Pacamara sorten er valgt.
Kaffen bliver selvfølgelig håndplukket med stor fokus på kun at plukke de dybt røde modne bær. Efter plukningen bliver bærrene sorteret, vasket og kørt gennem depulperen, hvor frugtkødet fjernes. Herefter fermenteres de i ca. 50 timer og kaffen vaskes herefter flere gange. Kaffen er tørret på tørrerborde i 18 dage.
Under tørringen bliver kaffen gentagne gange sorteret og vendt for at sikre den meget høje og ensartede kvalitet.
Kaffen har en mild smag af tørret frugt og mælkechokolade. Bærsødmen er medium og den har et streg af naturlig bitterhed til at balancere kaffen.
Du kan høre Martin fortælle om denne og vores andre kaffer lige her på vores YouTube kanal.
Du kan se vores andre friskristede kaffer lige her.
Tjek bloggen for brygguides og inspiration
Vi er i fuld gang med at skrive nye brygguides, optage nye videoer og programmere de sidste linier til Dynamo Kaffes nye blog.
Du kan allerede nu få et sneak peak her.